2009/05/18

2008.05.17.

egy évesek lettünk.  2008. május 17-én volt az esküvőnk, ennek az évfordulóját ünnepeltük tegnap Drága Feleségemmel. a múltkor már írtam róla, hogy milyen gyorsan repül az idő, hát ezt most is éreztük, hiszen mintha tegnap lett volna a nagy nap... 

pedig jó sok minden történt ezalatt az idő alatt, többek között az, hogy többé-kevésbé teljesen sikerült belakni és az ízlésünk szerintire formálni kis otthonunkat.  meg persze dolgoztunk is mindketten rengeteget, ám ennek ellenére mindig volt (és van is) időnk egymásra.

az évforduló megünneplése tökéletesen úgy zajlott, ahogy mi szeretjük: sokáig alvás (legalábbis Anita részéről ;-), punnyadás, csak egymással foglalkozás. délutánra azért találtunk magunknak egy kis teendőt a ház körül, de este megint az ünneplésé volt a főszerep: előbb elmentünk egy tök jó helyre vacsorázni, majd itthon pezsgővel, eperrel és a templomban kapott gyertya meggyújtásával zártuk ezt a szép napot.

kívánok magunknak még sok-sok ilyen évfordulót és mivel tudom, hogy Te is elolvasod, itt is elmondom, hogy SZERETLEK! :)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

már írtam, de itt is: boldog házassági évfordulót Nektek - bár kicsit késve!