2009/07/19

szaletli

ígértem jó dolgokat is a hétvégére és mivel vasárnap este van, épp itt az ideje, hogy írjak - bár azóta kiderült, hogy rossz dolgok is vannak... :(

de kezdjük a jóval. hét közben, egész pontosan, szerdán este érkezett meg legújabb "családtagunk", a képen is látható kerti szaletli, melyet másfél hete rendeltünk. régi vágyunk vált ezzel valóra, végre kiülhetünk egy-egy szép nyári reggelen reggelizni, vagy hogy mást ne mondjak, már dolgoztam is egy napot kint... :-)

nem volt könnyű dolgunk, először egy közelben lévő étterem tulajdonosát akartuk megkérdezni, hogy ő honnan vette az övét, de a hölgy nem volt túl segítőkész, így innen nem tudtunk meg információkat. egy másik helyen meg úgy jártunk, hogy nem igazán tetszett az ott készülő áru és már-már úgy voltunk, hogy nem lesz szaletlink, amikor egy ismerősünk javasolta, hogy "valahol Kecskemét előtt" van egy ilyen bútorokat készítő vállalkozás. elindultunk hát bele a "vakvilágba" és tényleg szerencsével jártunk, mert megtaláltuk a helyet és rövid nézelődés/egyeztetés után meg is rendeltük a cuccot. leírom a vállalkozás nevét, mert tényleg érdemes körülnézni, ha valaki ilyesmiben gondolkodik: Idesüss Kertibútor. sajnos weboldalt nem tudok mondani, de ha valakit érdekel, telefonszámom van hozzájuk.

meg arról is akartam írni, hogy múlt a hétvégén egy egyetemi évfolyamtársam, Zoli esküvőjére voltunk hivatalosak, aki hosszú idő után - gyakorlatilag minden baráti köréből utolsóként adta a fejét a nősülésre. :-) Nagykátától nem messze egy nagyon szép rendezvényházban volt a lakodalom, a templomi szertartás pedig Jászberényben, ahova természetesen feldíszített autós, dudálós konvojjal mentünk. :-) az esküvőről csak jókat tudok mondani, jó volt a hangulat, finomak voltak az ételek és az italok ;-) is, egyszóval nagyon jól éreztük magunkat és ezúton is kívánunk sok boldogságot az ifjú párnak, még ha nem is valószínű, hogy olvassák. :-)

pénteken voltunk egy jó hangulatú kertibulin, ami számomra csak azért nem volt tökéletes, mert én voltam a sofőr. :-) és hogy ne legyen minden tökéletes, arról a tegnapi vihar gondoskodott. :-(

Nincsenek megjegyzések: